Barcelona Business

Promoció econòmica

Ajuntament de Barcelona

El repte

Després del bon acolliment del portal Don it in Barcelona, el Departament de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona ens va convidar de nou a participar en una iniciativa de caràcter empresarial. Com atreure a empreses estrangeres, a possibles inversores i a joves valors?

L’anàlisi

Barcelona és un focus d’atracció en molts sentits; el seu clima, la seva cultura, la seva gastronomia, la reconeguda dieta mediterrània… en definitiva, el que denominem qualitat de vida. Gaudeix d’una ubicació geogràfica privilegiada acompanyada de grans infraestructures i d’una potent àrea aeroportuària. Són unes condicions ideals per crear, desenvolupar i fer créixer iniciatives empresarials.

“Com atraure empreses estrangeres, a possibles inversors i als joves valors?”

La proposta

Un espai viu i atractiu, participat per diverses institucions i organismes de la ciutat, que recull publicacions i informes d’interès, testimonis de persones rellevants, així com totes les activitats i esdeveniments al voltant del sector soci-econòmic. Barcelona / Business és un espai pensat per estrènyer llaços i donar a conèixer totes les virtuts de la ciutat al teixit empresarial internacional amb la finalitat de generar sinergies i ponts empresarials.

El resultat

El portal Barcelona / Business facilita l’accés a una quantitat ingent d’informació, manejant un gran volum de dades de forma senzilla i intel·ligible.

Barcelona Business
Ajuntament de Barcelona

 http://clients.futura-tc.com/bcnactiva/bcnbusiness_html06/

“Un espai viu i atractiu, participat per diverses institucions i organismes de la ciutat”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies