Comunicació promocional online TBDO

Enfortint vincles entre la comunitat científica i l’empresa

CGR Center for Genomic Regulation

El repte

La comunitat científica es proposa enfortir els vincles entre el món de la investigació i el coneixement i el món emprenedor i l’empresa, per propiciar la seva relació i col·laboració i poder abordar amb èxit projectes de futur. I com atreure i gestionar aquest interès mutu?

L’anàlisi

Sovint, l’esperit científic té certa dificultat per transmetre els seus talents i troballes més enllà del seu entorn habitual. D’altra banda, l’empresa sempre necessita de l’enginy i la innovació per desenvolupar noves aventures que li permetin mantenir la seva competitivitat. Dit d’una altra manera: dos mons que es necessiten i que no sempre saben trobar-se.

“Una eina de gestió que propicia la sintonia entre dues públics diferents i complementaris”

La proposta

TBDO Technology & Business Development Office és un projecte que pretén crear fluxos d’informació i llaços de confiança, i afermar així la col·laboració entre ambdues parts. I per això es planteja un nou espai en línia que actuï com a aparador del coneixement i lloc de trobada entre científics i empresaris. Un lloc construït des del rigor de la ciència, però amb un llenguatge proper, atractiu i directe propi del món comercial.

El resultato

Una manera fàcil i intuïtiva d’accedir als continguts científics publicats per CGR Center for Genomic Regulation, un catàleg d’idees on l’esperit empresarial i emprenedor pot descobrir amb facilitat oportunitats del seu interès, un espai en el qual es recullen tots els passos i procediments necessaris per iniciar i tancar acords de col·laboració i, sobretot, una eina de comunicació que propicia la sintonia entre dues públics diferents i complementaris.

Comunicació promocional online TBDO
CGR Center for Genomic Regulation

 http://tbdo.crg.eu/

“Aparador del coneixement i lloc de trobada entre científics i empresaris”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies