Comunicació promocional online TBDO

Enfortint vincles entre la comunitat científica i l’empresa

CGR Center for Genomic Regulation

El repte

La comunitat científica es proposa enfortir els vincles entre el món de la investigació i el coneixement i el món emprenedor i l’empresa, per propiciar la seva relació i col·laboració i poder abordar amb èxit projectes de futur. I com atreure i gestionar aquest interès mutu?

L’anàlisi

Sovint, l’esperit científic té certa dificultat per transmetre els seus talents i troballes més enllà del seu entorn habitual. D’altra banda, l’empresa sempre necessita de l’enginy i la innovació per desenvolupar noves aventures que li permetin mantenir la seva competitivitat. Dit d’una altra manera: dos mons que es necessiten i que no sempre saben trobar-se.

“Una eina de gestió que propicia la sintonia entre dues públics diferents i complementaris”

La proposta

TBDO Technology & Business Development Office és un projecte que pretén crear fluxos d’informació i llaços de confiança, i afermar així la col·laboració entre ambdues parts. I per això es planteja un nou espai en línia que actuï com a aparador del coneixement i lloc de trobada entre científics i empresaris. Un lloc construït des del rigor de la ciència, però amb un llenguatge proper, atractiu i directe propi del món comercial.

El resultato

Una manera fàcil i intuïtiva d’accedir als continguts científics publicats per CGR Center for Genomic Regulation, un catàleg d’idees on l’esperit empresarial i emprenedor pot descobrir amb facilitat oportunitats del seu interès, un espai en el qual es recullen tots els passos i procediments necessaris per iniciar i tancar acords de col·laboració i, sobretot, una eina de comunicació que propicia la sintonia entre dues públics diferents i complementaris.

Comunicació promocional online TBDO
CGR Center for Genomic Regulation

 http://tbdo.crg.eu/

“Aparador del coneixement i lloc de trobada entre científics i empresaris”

Share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR