D’Anchiano

Valorant habilitats i competència

K2D Knowledge to Decide

El reto

Com crear un diàleg en línia per a l’estudi, l’anàlisi, el mesurament, la descripció, la valoració, l’avaluació i el diagnòstic del comportament de les persones i dels requeriments i necessitats d’un lloc de treball.

L’anàlisi

K2D Knowledge to Decide és una empresa espanyola orientada a la creació i comercialització de sistemes d’avaluació i píndoles per al desenvolupament d’habilitats professionals. Unes de les seves solucions més destacades és D’Anchiano, A partir dels continguts desenvolupats per tècnics de K2D, altament qualificats en el sector dels recursos humans, se’ns encarrega el disseny i producció de la versió digital de D’Anchiano.

“Un motor de gestió sòlid i flexible, preparat per suportar el trànsit i d’un servei de gran concurrència”

La proposta

Colze a colze amb K2D, vam dissenyar i desenvolupar una eina en línia amb un frontal clar i intuïtiu, capaç de generar un vincle de confiança amb l’usuari, i un motor de gestió sòlid i flexible, preparat per suportar el trànsit i d’un servei de gran concurrència.

El resultat

Una potent eina de valoració digital adreçada a persones en recerca o no d’ocupació que desitgen conèixer les seves habilitats i millorar la seva ocupabilitat, i a empreses que vulguin utilitzar una eina de valoració per competències, integrada en un sistema interactiu de comparació de perfils competencials. Una publicació en línia, capaç de servir infinitat de dades creuats, suportats sobre un llenguatge infogràfic.

D’Anchiano
K2D Knowledge to Decide

“Un diàleg en línia per al diagnòstic del comportament de les persones i dels requeriments i necessitats d’un lloc de treball”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies