Donem el millor de nosaltres

Campanya de comunicació

Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

El repte

Anualment la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llança una campanya de comunicació per arribar al públic més ampli possible.

L’anàlisi

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és la plataforma de les ONG socials catalanes. Està formada per 32 federacions que representen en conjunt prop de 4.000 entitats socials no lucratives: associacions, fundacions, cooperatives i empreses d’inserció.

“Cada vegada són més les persones que s’involucren activament i participen en la millora del seu entorn social. Tot esforç, encara que sigui petit, suma”

La proposta

La finalitat del projecte és doble, d’una banda traçar una campanya per arribar a la societat en general tractant de sensibilitzar sobre les problemàtiques socials, fins i tot despertant l’esperit del voluntariat. D’altra banda crear una cohesió entre totes les ONG participants amb la voluntat de compartir esforços i crear també, perquè no dir-ho, un cert orgull de pertinença, de compromís cap al proïsme.

El resultat

Les xifres, les dades són ens abstractes, no hi ha comunicació més persuasiva que la que té noms i cognoms. Cada vegada són més les persones que s’involucren activament i participen en la millora del seu entorn social. Tot esforç, encara que sigui petit, suma.

Donem el millor de nosaltres
Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

 http://www.donemelmillordenosaltres.cat/

“Les xifres, les dades són ens abstractes, no hi ha comunicació més persuasiva que la que té noms i cognoms”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies