Entre la universitat i l’empresa

Campanya promocional

UPC

El repte

Establir vincles d’unió entre universitat i empresa, donant a conèixer les instal·lacions, productes i serveis que la UPC ofereix.

L’anàlisi

El teixit empresarial està format en la seva gran majoria per les anomenades PIMES, petita i mitjana empresa. A diferència de les grans companyies, les PIMES no disposen moltes vegades dels fons necessaris per invertir en recursos costosos, com maquinaria d’última generació, que els permeti investigar, créixer i evolucionar en un mercat global competitiu.

“Una relació bidireccional que no para de refermar i consolidar les xarxes de connexió entre universitat i empresa”

La proposta

A través d’una campanya de comunicació la UPC dóna a conèixer col·laboracions d’èxit entre empreses de diferent envergadura i la universitat. Mostrant no només les instal·lacions disponibles, sinó un dels seus grans valors, l’experiència dels seus investigadors. Una transferència de coneixement que simplifica els processos de desenvolupament i dispara les possibilitats d’èxit de projectes punters.
 
Una sèrie de vídeos recullen els testimonis dels diferents participants, mostren aquests casos d’èxit i apunten a espais web que destaquen la xarxa de recursos i serveis que la UPC ofereix.

El resultat

Una relació bidireccional que no para de refermar i consolidar les xarxes de connexió entre universitat i empresa.

“A diferència de les grans companyies, les PIMES no disposen moltes vegades dels fons necessaris per invertir en recursos costosos”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies