Les col·leccions online

Patrimoni accessible per a tots

Museu Nacional d’Art de Catalunya

El repte

Mostrar online el patrimoni del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

L’anàlisi

És pràcticament impossible que un espai virtual pugui substituir la vivència real de visitar un museu, però pot aportar altres coses.

“La col·lecció d’art català més important del món”

La proposta

Entenem l’espai on-line com a estructurador i catalitzador de la pre-visita o la post-visita del museu. Un lloc de consulta àgil i dinàmic que mostra les principals obres, exposant tota la informació i particularitats sobre elles, des les dades tècniques a elements multimèdia, gigafotos, àudios i vídeos que ajuden a enriquir la comprensió i l’experiència d’usuari.
 
Una estructura i jerarquització de la informació orientada tant al públic general, docents i estudiants, com a experts i investigadors de la història de l’art.

El resultat

Una eina que permet establir itineraris, preveure que visitar o rememorar i aprofundir en aquelles peces que han generat més interès.
 
La col·lecció d’art català més important del món, ara també a la xarxa, en un espai de consulta àgil i intuïtiu on el més important és l’obra d’art i tota la informació que l’envolta.

Les col·leccions online
Museu Nacional d’Art de Catalunya

“És pràcticament impossible que un espai virtual pugui substituir la vivència real de visitar un museu, però pot aportar altres coses”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies