Portal de Ciutats Educadores

Ciutats del món compartint coneixement i experiència

AICE, Associació Internacional de Ciutats Educadores

El repte

Optimitzar un espai digital on compartir el coneixement i l’experiència adquirits en el temps de forma fàcil i intuïtiva entre els governs locals de les principals capitals del món, i facilitar la seva gestió i manteniment.

L’anàlisi

AICE, Associació Internacional de Ciutats Educadores és una organització internacional de governs locals compromesos amb el compliment de la “Carta de Ciutats Educadores”, nascuda el 1994 en el marc del “III Congrés de Ciutats Educadores de Bolonya”. Dins de la seva estratègia de comunicació AICE disposa d’un espai on-line des d’on informa i difon el seu discurs, i gestiona la seva activitat.

“Una flexible plataforma de difusió fàcilment adaptable als diferents identitats de cada un dels socis”

La proposta

Una eina de gestió i publicació online sòlida i flexible, adaptada als nous estàndards tecnològics, capaç d’aglutinar més de 450 nacionalitats i 30 idiomes, i gestionar tots els continguts a través dels diferents perfils d’administració adaptats per a això.

El resultat

Una plataforma de comunicació online on les principals capitals del món es donen cita per compartir informació. Un sòlid espai d’emmagatzematge, optimitzat als nous estàndards tecnològics, i una flexible plataforma de difusió fàcilment adaptable als diferents identitats de cada un dels socis.

Portal de Ciutats Educadores
AICE, Associació Internacional de Ciutats Educadores

 http://www.edcities.org/

“Una eina de gestió i publicació online sòlida i flexible, adaptada als nous estàndards tecnològics”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies