Punts interactius

Un altre concepte de venda

Women’Secret

El repte

Women’Secret ofereix una àmplia gamma de productes de roba interior femenina, a més d’altres bàsics. Ens van convidar a afrontar aquest repte: Pot millorar-se l’experiència d’usuària en el punt de venda?

L’anàlisi

La marca disposa de molts punts de venda. De vegades, els caps de setmana sobretot, es produeixen puntes de visita de clientes i, fins i tot ampliant el personal comercial, es fa complicat oferir un servei adequat. Tenint en compte que moltes de les clientes són recurrents, saben perfectament el que volen, el seu ideal és triar-ho, pagar-ho i anar-se’n. ¿No hi hauria llavors una manera d’agilitzar el procés?

“Pot millorar-se l’experiència d’usuari en el punt de venda?”

La proposta

Vam decidir desdibuixar la frontera entre la venda en línia i fora de línia per obtenir el millor de totes dues. Instal·lem uns tòtems amb pantalles interactives que a través d’una navegació intuïtiva i molt visual permet trobar els productes buscats, seleccionar-los i rebre’ls sense fer cues innecessàries.

A més de mostrar els productes i establir relacions entre ells, l’aplicació descobreix secrets de salut i bellesa.

El resultat

Les pantalles de Women’Secret ofereixen informació d’interès i representen una ajuda activa per a la venda immediata.

Punts interactius
Women’Secret

“Vam decidir desdibuixar la frontera entre la venda online i offline”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies