Solbank Channel

Waiting TV. Televisió interactiva

Solbank

El repte

Qualsevol banc tracta de dedicar la màxima atenció als seus clients per mantenir la seva fidelitat. Però a vegades les cues poden ser desesperants ¿com evitar els temps d’espera?

L’anàlisi

Solbank forma part del Banc de Sabadell i va néixer orientat a clients estrangers que busquen residir a Espanya i consta d’una àmplia xarxa d’oficines a les principals zones de turisme residencial d’Espanya, com la Costa del Sol, la Costa Blanca, la Costa Brava i els arxipèlags de les Balears i les Canàries.

Entre els seus productes i serveis trobem hipoteques, dipòsits a termini, a més de fons d’inversió, plans de pensions i assegurances d’estalvi. La veritat és que determinats tràmits bancaris impliquen una àmplia dedicació de temps, el que pot causar esperes a la resta de clients. Com millorar l’experiència d’usuari?

“La televisió que fa més amens els temps d’espera”

La proposta

Solbank Channel és una televisió interactiva que amenitza els temps d’espera, el client pot triar en tot moment el contingut audiovisual que li ve de gust veure, des clips explicatius dels productes bancaris a continguts culturals, així com la revista d’activitats a la zona en la que es troba la sucursal, i fins i tot connectar-se a Internet a través de la gran pantalla.

Per a aquest projecte desenvolupem d’una banda la eina de gestió audiovisual i d’altra tots els continguts audiovisuals, incloent la identitat audiovisual de Solbank Channel.

El resultat

Hem batejat a aquesta solució com Waiting TV, la televisió que fa més amens els temps d’espera.

Solbank Channel
Solbank

“Com millorar l’experiència d’usuari?”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies