Un espai per a la imaginació

Donant forma a una marca

Nobodinoz

El repte

El 2007 Nobodinoz obre la seva primera botiga a Barcelona. Una concept store on trobar joguines exclusius, objectes de decoració i mobiliari, moda i puericultura, infinitat d’objectes amb un denominador comú, una especial cura pel disseny. La nostra tasca, ajudar a donar forma a la marca.

L’anàlisi

Com donar a conèixer tota l’oferta d’aquesta marca per potenciar les seves vendes? En primer lloc identificar-ne els valors i el seu públic objectiu. Encara que inicialment pogués semblar que Nobodinoz està orientat únicament als més petits, els seus productes també estan dirigits a persones de totes les edats. Què té en comú aquest col·lectiu? L’actitud davant la vida, una mirada inquieta i imaginativa, una voluntat per descobrir i gaudir al màxim.

Nobodinoz representa l’esperit de la infància, l’espai on viu la imaginació.

“Nobodinoz representa l’esperit de la infància, l’espai on viu la imaginació”

La proposta

Crear un discurs de marca, continguts atractius que apel·len a la màgia, concebent peces de comunicació sorprenents i inesperades per estrènyer llaços amb la comunitat d’usuaris des de tots els canals. I així ho vam fer, desplegant espais entretinguts i participatius a la xarxa. Vam donar vida a la botiga, les joguines es van animar gràcies a l’stop motion, generem microrelats per donar a conèixer el seu espai a través d’una primera web, la gent es va apuntar ràpidament a la newsletter per rebre informació setmanal de les novetats i propostes, va néixer el bloc, informació cultural i tendència, es van obrir perfils a les principals xarxes socials i finalment la botiga virtual, un web shop plena d’accions i promocions. D’aquesta manera, amb la interrelació de tots aquests espais, es va establir una comunicació fluïda i amb un marcat caràcter.

El resultat

Gràcies al procés de maduració, en l’actualitat Nobodinoz és una marca de referència a nivell internacional.

Un espai per a la imaginació
Nobodinoz

“La nostra tasca, ajudar a donar forma a la marca”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies