Promoció online PPI Worldwide

Joguines de col·lecció

PPI Worldwide

El repte

Crear i desenvolupar per PPI Worldwide una personalitat online per a cada un dels seus productes, un conjunt d’espais on publicar totes les seves novetats i un lloc de referència on els seguidors de les seves joguines de col·lecció trobin tota la informació desitjada entorn de la seva afició.

L’anàlisi

PPI Worldwide és una agència de solucions de màrqueting global centrada en la creació d’incentius comercials, promocions de fidelitat de marca i producció de joguines de col·lecció. PPI llança contínuament noves sèries, com són “El Mon Abatons, Wekkees i StarWars”, i en el marc de la seva estratègia de comunicació es planteja la publicació en línia de totes aquestes novetats, personalitzades en funció de les característiques pròpies de cada un dels diferents països de llançament.

“Diferents accions promocionals per a una vintena de versions en funció de país i calendari de llançament”

La proposta

Una eina de gestió i publicació online, sòlida i flexible, que permet la implementació i desenvolupament de la identitat visual de les diferents col·leccions i l’adaptació de diferents accions promocionals per a una vintena de versions en funció de país i calendari de llançament. Tot això gestionat des d’una mateixa plataforma.

El resultat

El llançament de promocions com són Abatons, Wekkees o StarWars s’han adaptat als nous hàbits d’ús i consum. Dirigides a un públic molt jove, aquest nou model de convivència complementària entre la seva identitat física i virtual aconsegueix potenciar els vincles d’interès amb el col·leccionista i el seu afany per aconseguir l’objecte real.

Promoció online PPI Worldwide
PPI Worldwide

 http://www.abatonsworld.com/, http://www.wikkeez.com/

“L’objectiu: potenciar els vincles d’interès amb el col·leccionista, facilitant el seu afany per aconseguir l’objecte real”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies