T’ho mereixes

Broad.cat, la plataforma audiovisual

ADG-FAD

El repte

Broad.cat és la Plataforma Professional del Disseny Audiovisual promoguda pel ADG-FAD que ha organitzat durant anys una trobada de caràcter internacional. Vam tenir la sort de ser convidats a pensar i produir la comunicació d’una de les seves edicions.

L’anàlisi

Broad.cat no és tan sol una trobada anual de professionals del sector audiovisual, és també promotor de diferents tipus de reunions i activitats periòdiques, i és a més una plataforma en Internet, un espai que recull i reflecteix l’actualitat del sector i promou i convida a la reflexió.

Ara bé, un dels punts febles radica en la falta de seguiment i participació al seu espai a la xarxa. En aquest sentit no podríem aprofitar la comunicació de l’esdeveniment anual per induir a la comunitat audiovisual en l’ús de la plataforma online?

“lo primero es dar con un eje creativo potente para desplegar una acción de comunicación coherente”

La proposta

Sabem que el primer és donar amb un eix creatiu potent per poder desplegar una acció de comunicació coherent. En aquest cas optem per “T’ho mereixes” un concepte que juga amb l’ambigüitat entre premi i càstig. La idea consisteix a dirigir-se al públic de Broad.cat i llançar aquest doble missatge: et mereixes aquesta plataforma audiovisual, és un regal, aprofita-la, usa-la, esprem-la i si no és així, rep les conseqüències!

Vàrem generar un imaginari en el qual tres actors mostraven aspectes propis de la sensualitat confosos amb el càstig i el retret per provocar una ambivalència emocional. Vàrem desplegar una acció de comunicació global, adaptant el discurs tant als suports tradicionals (premsa, televisió), com a l’Internet 2.0 (xarxes socials, blogs, bàners).

La careta del festival comença amb una mà atrapant i esprement el logotip, el fluid resultant va apareixent en les successives escenes com la manifestació d’un impacte, una sorpresa… en definitiva, una emoció. La matèria audiovisual transmet emocions i finalment la fera deslligada es reuneix de nou en la marca al costat del concepte principal “T’ho mereixes”.

El resultat

La sisena edició, Broad.cat 2010, va penjar el cartell “Sold out”.

T’ho mereixes
ADG-FAD

“Et mereixes aquesta plataforma audiovisual, és un regal, aprofita-la, utilítza-la, exprimeix-la i si no és així, rep-ne les consequències!”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies