Comunicació corporativa

Formació i difusió

Nissan

L’anàlisi

Les necessitats de comunicació d’una gran companyia com Nissan són molt variades, d’una banda hi ha tot un paquet de comunicació externa per donar a conèixer les solucions i els productes que llancen al mercat, tant des d’un punt de vista publicitari –espots televisius, presència en premsa, ràdio i new media–com corporatiu –presentacions, resums d’activitat i resultats econòmics–. D’altra banda, donada la dimensió de la plantilla, sorgeixen necessitats de comunicació interna tan diverses com la transmissió de valors de marca i objectius estratègics, o la creació d’eines de formació per a l’optimització de processos.

La proposta

Hem treballat en dos àmbits de la companyia, les presentacions corporatives i les eines de formació. En general es tracta de manejar continguts en continua evolució, revisió i transformació, en aquest sentit l’ús de plataformes i suports interactius, permet administrar els continguts audiovisuals i actualitzar la informació en tot moment, evitant així l’obsolescència dels missatges.

Els manuals visuals són eines intuïtives destinades a l’aprenentatge dels processos que cada perfil professional desenvolupa a la planta. Hem gravat als tècnics duent a terme la correcta execució de les diferents tasques des de diferents punts de vista, ho hem donat suport amb gràfica animada, infografies i recreacions tridimensionals. Tot això ha contribuït a un aprenentatge basat en l’experiència.

Les presentacions corporatives són els contenidors del discurs de la companyia. D’alguna manera, han de projectar la imatge persuasiva d’una marca poderosa sense perdre el focus en la presentació de la informació i les dades més concrets. Vam optar per l’ús de continguts sintètics presentats d’una manera singular, cada pantalla es converteix en una petita sorpresa animada.

“En general es tracta de manejar continguts en continua evolució, revisió i transformació”

El resultat

Al llarg de diversos anys hem ajudat a harmonitzar el veritable treball en equip, el que involucra moltes persones amb especialitats molt diferents.

Comunicació corporativa
Nissan

“Les necessitats de comunicació d’una gran companyia com Nissan són molt variades”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies