Molt més que un museu

The wax mystery

Museo de Cera de Barcelona

El repte

El Museu de cera de Barcelona havia diversificat la seva oferta, tanmateix els visitants no acabaven d’aprofitar-la.

L’anàlisi

En una ubicació privilegiada, al final de la Rambla, al costat del mar, vam descobrir quatre espais: El bosc de les fades, El passatge del temps, La botiga del passatge i el Museu de cera de Barcelona. Un món màgic on gaudir d’una oferta molt diferenciada, que comprèn serveis que van des de la venda i degustació de productes gastronòmics, a una selecció d’objectes de disseny molt peculiar, o senzillament, convida a gaudir d’una escenografia de faula prenent alguna cosa. Tot aquest univers s’ha orientat principalment als turistes atrets per aquesta ciutat. Però com donar-lo a conèixer?

“Una oferta entretinguda per passar un dia inoblidable”

La proposta

Traslladar als visitants les possibilitats d’oci i diversió que el conjunt ofereix. A través d’un concepte que lliga els valors de tota l’oferta a manera de parc temàtic “The wax mystery”, generant una campanya de comunicació exterior i online. L’acció s’ha concretat en xarxes socials, en un espai web que mostra novetats i és també un petit tast del que es pot trobar i fer. Alhora permet reservar o comprar les entrades online.

D’altra banda s’ha instal·lat un sistema de televisió privada, per això desenvolupem una aplicació de màrqueting dinàmic que permet programar el contingut de cada pantalla. Un total de 10 pantalles situades en punts estratègics, que mostren al visitant tot el que pot descobrir a l’interior de les instal·lacions. Hem produït, gravat, editat i animat infinitat de continguts, a més de crear tot l’empaquetat audiovisual propi de qualsevol identitat televisiva.

El resultat

The wax mystery és una aventura familiar que ofereix un dia complet a Barcelona, ple de sorpreses, entreteniment, compres i saboroses degustacions.

Molt més que un museu
Museu de Cera de Barcelona

 http://www.museocerabcn.com/

“Una campanya de comunicació exterior i online”

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies